Om mig

Hej och varmt välkommen ska du vara till min blogg!

Axel heter jag som kommer sköta skrivandet här. Vad finns det att berätta om mig då? Tja, jag skulle kalla mig för en helt vanlig kille på 35 år som bor tillsammans med min fru och vår dotter i Stockholm.

systemtekniker

Jag arbetar som systemtekniker på att stort företag och trivs väldigt bra med det. Som systemtekniker så ser jag till att alla som arbetar på företaget har fungerande datorer, datortillbehör, fungerande program och att företagets alla servrar fungerar som de ska. Ibland håller jag och mina kollegor också utbildningar om datasäkerhet och om nya program om system som vi ska börja använda.
Vi samordnar också kurser för personalen så att de kan få en grundläggande och/eller djupare utbildning i till exempel word, excel, power point och andra mer företagsunika program. Som du kanske märker så trivs jag väldigt bra med mig arbete, det är både varierande och utmanande.

När jag inte arbetar så är det självklart min familj som är högsta prio även om jag också hinner med lite träning och korpfotboll med polarna också.

Men jag har också ett väldigt stort intresse för vår miljö och olika miljöfrågor. Det som jag tycker är extra intressant är hur vi i framtiden ska hitta alternativa energikällor som till exempel vätgas. För mig har vi bara en planet och vi kör på som om naturens alla resurser kommer att vara för evigt samt att vi verkar helt blunda för alla de konsekvenser som vi redan har orsakat med global uppvärmning och annat. Jag vill i alla fall försöka kämpa för att min dotter kommer att ha en lika vacker och underbar planet att leva på som jag fick växa upp i.

Ja, detta var lite om mig. Hoppas att du kommer in och läser här med jämna mellanrum.